Karin

Anders denken, anders doen!

Niet wie je bent, maar hoe je denkt en handelt is bepalend voor succes. Word bewust van welke invloed je denken heeft op je handelen.

“Zo ben ik nu eenmaal” is een zin waarbij mijn haren recht overeind gaan staan.

Deze uitspraak krijgt dan ook na mijn training en coaching een enkele reis naar het land der fabeltjes!

Dat ik in mijn trainingen de nadruk leg op het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van eigen keuzes, is eigenlijk niet zo raar. Opgegroeid in een ondernemersgezin zijn dat de uitgangspunten die de basis legden voor mijn verdere leven.

Als nuchtere Groningse ben ik begonnen in de functie van leerkracht in onzekere tijden. Na een turbulente periode koos ik toch voor zekerheid: de verzekeringsbranche. Een welbekende richting voor een dochter van een verzekeringsadviseur. Tien jaar heb ik deze sector omarmd als ondersteuner, verander- en projectmanager. Een prachtige ervaring die me ook tot nadenken zette.

Wat beweegt mensen en organisaties? Op zoek ben ik gegaan naar datgene wat ik belangrijk vind met in mijn achterhoofd dat als ik het anders wil, ik het anders moest gaan doen. De overgang van management naar  een eigen bureau in personeelsadvies werd een feit. Anders gedacht, anders gedaan.

Organisaties en mensen helpen dat te doen waar ze goed in zijn en hun doelen te verwezenlijken: daar krijg ik energie van. Het activeren van mensen om wakkere keuzes te maken met een nuchtere kijk op de werkelijkheid. Ik geniet ervan als managers en teams tot inzicht komen en resultaat gaan zien. Mensen laten ervaren en humor is hierin een belangrijk ingrediënt. Ik ga voor duurzaam en word enthousiast van het zien opbloeien van mensen én organisaties. Praktisch en resultaatgericht laat ik je met mijn specialisatie Effective Thinking invloed uitoefenen op dat wat je wilt bereiken.

Na een veelzijdige carrière ben ik dus weer terug bij mijn eerste passie; het onderwijs. Als ondernemer train en coach ik met een warm hart en met beide voeten op de grond. Vragen stel ik als een OEN (Oprecht, Eerlijk en Nieuwsgierig), houd een spiegel voor, geef ruimte voor feedback en blijf tegelijkertijd scherp op het resultaat.

Op zoek naar een trainster die rechtdoorzee, doortastend maar bovenal relativerend is? Iemand die patronen doorbreekt zonder daarbij het zakelijk oogpunt te verliezen? Denk en doe anders!

Bel voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden die Coaching Noord Nederland je kan bieden.